etttonmuskler.blogg.se

Fanny: Bästa springrundan hittills

Åh så skön känsla efter dagens träning. Sprang broarna och stannade bara en gång annars sprang jag hela. Så bra har det aldrig gått tidigare! Känner mig riktigt nöjd och nu gäller det bara att hålla i detta!


Tessan: Slänger in två bara för jag kan!

Tänkte bjuda på motiverande matbilder som jag ätit det senaste dagarna! 
Färsk tomat med mozarella,fräst lök & kalkon! 
Sallad:Fullkornspasta,solroskärnor,gurka,tomat,lök,sallads mix+sparris,finncrisp med keso
Sallad: Samma som ovan fast med tonfisk+sparris,finncrisp med keso & Hallon
n
Nyplockade blåbär & Hallon 
 
 

Tessan: Regn,svett & skavsår!

Började dagen med att stoooor städa lägenheten vilket var väldigt lökigt & ansträngande. När det var klart dröjde det inte länge innan jag for ut på en springtur i det regninga skelelfteå, broarna runt blev det så vär väldigt lökig då med. Alltså kan man i det stora hela säga att jag har varit en lök idag.
Måste juh nästan tycka det är skönare med springturer i regnet än i fint väder,  fast dock har väll båda vädertyperna sin charm & fördel. 
Tänkte även passa på att varna för att springa i regn eller då det är vått ute. 
1. Det blir halt på löv, gräs osv!
2. När det blir blött igenom skorna så börjar socken gnugga sig & är stoor risk för skavsår. 
(Tro mig, har fått uppleva det idag!) 
Bjuder på dessa lökiga bilder som togs efter avslutad tur¨¨ 
 

Fanny: Styrka

Idag körde jag lite styrka utomhus i solen. Sprang först en bit som uppvärmning sedan blev det lite rygg & mag övningar, squats, utfall och armhävningar. Tog 40 min + stretching. Var faktiskt riktigt skönt och är taggad på att börja träna på gym igen!


Fanny: Börjar ta sig

Var ut och sprang nu på morgon - broarna med mamma och det börjar verkligen ta sig nu. Andningen var mycket bättre och vi sprang nästan hela. Känns bra! Det var dock väääldigt varmt att springa i solen, så nästa gång jag ska ut blir det på kvällen.


Tessan: gym!

Gymmade idag på jobbet, mitt andra jobb (Få betalt då man tränar är inte så tokigt va?) . Blev att köra cirkeln som vi har vilket blir en genomkörare för hela kroppen! 
Efter blev det för mycket tacos så gick ett plus, minus, noll idag... Få bli skärpning med maten!
 
 

Tessan: LÖP + MAGE!

Jobb 16-21 idag så innan jobbet begav jag, karma & Emil ut på en runda i det underbara vädret!  Blev löpning 4km plus tio minuter magövningar på en gräsplätt! 
Gjorde ett extremt misstag som jag tänker varna er om, FAR INTE UT & TRÄNA PÅ TOM MAGE/ UTAN ATT HA DRUCKIT VATTEN! 
Tänkte mig inte alls för i morse då jag for ut, utan tänkte jag skulle äta/dricka då jag var klar för att undvika mjälltugg.. istället blev jag yr & höll på att svimma då jag kom hem..  Fan den värsta känslan på länge! 
 

Fanny: Broarna

Idag blev det löpning/promenad, broarna med Ferre. Han fick sina nya springskor så var ett måste att ge sig ut. Första springturen för honom så gick ungefär halva och sprang halva. Så sjukt roligt när alla i ens omgivning börjar träna/äta nyttigare och annat! Man blir så mycket mer motiverad då. Särskilt för mig som bor hemma är det grymt skönt att mamma börjat äta nyttigt, så slipper jag köpa egen mat/laga eget! Nu sömn.


Fanny: Lite lchf

Testade lchf's plättar såhär efter jobbet men är inte helt blown away. Trodde dom skulle smaka bättre men tyckte faktiskt inte dom var så mega goda men med hallon blev det ändå helt ok! För er som vill prova köp massoooor av bär! Det ska jag göra nästa gång, typ bär med plättar haha!


Vicky: broarna runt, nu gym!

 

Fanny: Morgon träning

Har varit på en promenad/springrunda med mamma nu på morgon. Blev broarna och gick helt okej. Nu ska jag äta gröt innan jag far iväg till jobbet.


Tessan: Skogstur

Blev en lång promenad idag i skogen för att plocka bär sisådär 2 timmar, nöje med nytta helt enkelt. Visst, en skogsprommenad & plocka bär är inget träningspass man får verk & svettas av, men är väll bättre än en att se en film. Löpturerna är pågång i veckan nu när slemmet i halsen är borta, men hitta tid för träning då jag jobbar dubbelpass är inte det lättaste, men det viktigaste då man känner att man är stilla för mycket är: Never give up! 
Snyggingar¨¨
 

Vicky: hehehe

 
 

Fanny: Att vara nyttig

Tycker faktiskt det är sjukt jobbigt att vara nyttig. Dock har det gått skit bra att äta nyttigt denna gång än någon gång tidigare. Grejen är den att jag aldrig trott att det skulle vara såhär svårt att inte äta sötsaker och pasta och annat men tröstar mig med att sötsuget försvinner efter kanske en månad. Men det känns bra i själen iaf! Bara att tänka framåt!


Vicky: this is amazing

 
 
 

Fanny: Springrunda nr 2

Tagit mig ut på mina andra springrunda nu! Om den första ens räknas haha. Sprang iaf nästan hela broarna! Började vid mig och stannade vid början av parkbron, om man kommer från stan hållet. Är ändå sjukt nöjd! Och då menar jag inte att jag sprang från mig till parkbron, om inte alla förstod det. Förra gången stannade jag hela tiden och gick.

Efter träningen åt jag omelett och mår typ illa bara av att titta på bilden, hatar omelett men ville få i mig ägg. Nästa gång blir det äggmackor. Usch för omelett.... Tack å hej


Vicky: this is me now

 
 
 
 
 

Fanny: Broarna

Igår gick/sprang jag broarna och eftersom jag inte tränat eller rört mig mer än promenader så har jag haft jätte mycket träningsvärk idag, vilket ändå känns bra. Ska bli roligt och se hur snabbt jag kan bygga upp konditionen och hur mycket jag orkar springa nästa gång!

Vicky: dags att ta tag i livet

 
 
Kan helt klart påstå att jag legat på latsidan de senaste veckorna. Lyckades dock dra mig iväg till gymmet för ett kvällspass igår. Gymmar på 24/7 och det som helt klart är bäst med hela gymmet är ju att dom har öppet dygnet runt. Igår körde jag mestadels biceps och axlar men eftersom jag inte gymmat på länge så la jag även in lite squats, idag har jag sån där lagom skön träningsvärk! 
 
För att göra både er och mig själv besvikna så kommer jag att lägga träningen en del på hyllan veckan ut eftersom jag åker iväg och hälsar på farföräldrar söderut imorgon! 
Hade iaf tur att musklerna inte hade flyttat hemifrån! 

Tessan: Världens snyggaste Kinnamans sanna ord!

 
 

Fanny: Motivation

Hejsan, Fanny heter jag och kommer blogga här tillsammans med mina kompanjoner Therese och Victoria - i deras fullständiga namn. Jag gillar dock att kalla dem Tessan och Vicky. Mitt mål med denna blogg är att bli motiverad så jag tränar mera och äter hälsosamt. Har smygstartat med bättre mat och idag var jag och inhandlade helt nya träningskläder. Eller, har egentligen inte haft några vettiga så det var på tiden med andra ord. Och nu är jag taggad på löpning! Att köpa nya träningskläder är en bra motivation tycker jag! På återseende 

Tessan: NEW IN!

Tänkte göra ett till inlägg just efter det andra, mest för att fylla ut bloggen eftersom den är väldigt ödslig men även för att det andra inlägget hade blivit så långt! 
 
Nu till det inlägget skulle handla om, har införskaffat mig en praktisk ficka till mobilen som man fäster runt armen. (en som alla andra redan har & som jag är mycket nöjd med)! Man slipper ha mobilen i handen/ måste välja träningsbyxor med fickor, eller vara rädd att mobilen ska trilla ur, tummen upp för den!  
Ett plus medden var även att det fanns en liiiten liiiten ficka där man även kan stoppa ned EN nyckel! 
 
Köpte den i rosa, man blir så mycket gladare av lite färg, men finns även i svart & vit på olika butiker. Köpte min på jula för 149:-
 

Tessan: OJ SÅ DÖTT!

Det andra inlägget blev också skrivet av mig? oj oj oj skärpning ni andra tjejer! 
Har egentligen inte så mycket att berätta eftersom jag dragit på mig en dunder förkylning så träningen är/ har varit lagd på hyllan så det ända aktiva jag engnat mig åt är promenader med hunden vilket i sig är toppen bra, för all motion är bättre än ingen!
 
Har inga trevliga träningsbilder att bjuda på så bjuder på 2 luncher jag testat äta nu när jag varit tok förkyld eftersom mat knappt lockat. 
 
 
 

Tessan: Första inlägget

Oj vilken ära att få inviga bloggen! 
Tänkte börja med att berätta kort om vem jag är för att ge en skev bild för er läsare.
Jag älskar att träna & känna mig snygg i spegeln. Men då sommaren närmade sig så försvann motivationen & även alla muskler jag hade byggt under vintern.. Men med nystart på livet som innefbär bättre kost (förstöker hålla mig till LCHF i vissmån) & träning så ska snart mitt ansikte inte sitta på en annans vältränade kropp utan min egen! (min skalle den i mitten av tjejerna)
Första bilden är på min middag som bestod utav hemmagjord tomatsås, fullkornspasta & vattenmelon!  
Nu är träningskläderna på så beger mig ut för en löptur, broarna runt!